Open navigatie

Scheepsfinanciering met lage maandpremies

Berekenen

Wilt u niet langer wachten met de aanschaf van een nieuwe boot of sloep en direct uw scheepsfinanciering realiseren met een lening? Denk dan eens aan de bootleningen van WatersportDreams. Finanplaza heeft deze leenvorm speciaal ontwikkeld voor booteigenaren die hun spaargeld liever als reserve achter de hand houden.

Scheepsfinanciering met WatersportDreams

Met onze scheepsfinanciering kunt u direct een boot of sloep aanschaffen en deze gespreid betalen. Eventueel kunt u eigen geld inbrengen, zodat de maandpremie van de bootlening omlaag gaat. Voor zelfstandigen die hun geld in hun bedrijf willen houden, heeft WatersportDreams een aparte scheepsfinanciering in het leven geroepen: Financial Lease. De kosten van deze bootlening zijn fiscaal aftrekbaar en het aankoopbedrag van uw schip komt in aanmerking voor investeringsaftrek.

Voordelen bootleningen van WatersportDreams

  • Maandbedrag is maatwerk en wordt in overleg met u vastgesteld.
  • Tussentijds extra aflossen en de hele lening aflossen is boetevrij.
  • Onze scheepsfinanciering is zo'n 49% goedkoper dan bij de bank.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over scheepsfinanciering door WatersportDreams? Neem dan gerust contact op met Finanplaza. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer